vrijdag 21 januari 2011

Op en top vakantievilla Spanje met privacy

Op en top vakantievilla Spanje met privacy Perfect gelegen accomodatie tussen rust en gemak.Vlak naast de groene zone en op wandelafstand van restaurants,supermarkt, shops en bars.

De luxe villa straalt een gezellig warme sfeer uitin zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers, een grote woonkamer,keuken en aangrenzende eethoek. De keuken is voorzien van eenkoelkast met vriesgedeelte, vaatwasser, oven, magnetron en allebenodigdheden. 

Verder heeft de woningkamerrelax bankstellen om ontspannen te kunnen kijken naar Engelse satelliet TV, Spaansezenders, tv vlaanderen en indien u wenst ook Nederlandse tv en internettegen kleine bijbetaling. Hier is airco peplaatst zowel voor koeling als warmte.

Het voorterras is helemaal met glasafgeschermd, een ideale plek om te vertoeven in dewinter, voor- en/of naseizoen.

Aan de masterslaapkamer met dubbelbed grenst een badkamervoorzien van wastafel, toilet, bad/douche. 

De2 de slaapkamer is tevens ingericht met eendubbelbed in tegenstelling met de enkele bedden die in de 3 deslaapkamer staan. De gasten kunnen hier beschikken over een badkamermet douche, wastafel en toilet. Beddengoed en handdoeken zijn in de villaaanwezig.

 Er is tuinmeubilair enligbedden ter beschikking om lekker te ontspannenaan het rechthoekig zwembad  van 10m x5m.

Beneden naast het zwembad is de party ruimtemet grote bar, gezellige zithoek en eventueel een eethoek met bijkeuken.Ook is hier beneden de wasmachine geinstalleerd. Voor alle gemak nog eenextra douche voorzien. Het is verboden te roken in deze villa. Huisdierenzijn niet toegestaan.

Het vakantiehuis ligt inUrbanisatie vlakbij Mazarrón, op zo’n 15 minuten rijden van de zandstranden. OpUrb.Camposol,  bevinden zich 2 Commerciele centra o.a. een supermarkt,restaurants, bars, bowlingbaan, internetcafe’s, een Sensol hotel metbinnen en buitenzwembad en niet te vergeten een golfbaan. In de directe omgeving van Camposol bevinden zich geneeskrachtige warmwaterbaden. Reuzegroot openlucht zwembad, tennisterreinen, basket, minivoetbal, jeu deboules dichtbij gelegen.Alsook voor amusement een mini golf.

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten