donderdag 13 januari 2011

Ideaal gelegen vakantiehuis a/d Costa Calida

Ideaal gelegen vakantiehuis a/d Costa Calida Perfect gelegen accomodatie tussen rust en gemak. Vlak naast de groene zone en op wandelafstand van restaurants, supermarkt, shops en bars.

De luxe villa straalt een gezellig warme sfeer uit in zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers, een grote woonkamer, keuken en aangrenzende eethoek. De keuken is voorzien van een koelkast met vriesgedeelte, vaatwasser, oven, magnetron en alle benodigdheden. 

Verder heeft de woningkamer relax bankstellen om ontspannen te kunnen kijken naar Engelse satelliet TV, Spaanse zenders, tv vlaanderen en indien u wenst ook Nederlandse tv en internet tegen kleine bijbetaling. Hier is airco peplaatst zowel voor koeling als warmte.

Het voorterras is helemaal met glas afgeschermd, een ideale plek om te vertoeven in de winter, voor- en/of naseizoen.

Aan de master slaapkamer met dubbelbed grenst een badkamer voorzien van wastafel, toilet, bad/douche. 

De 2 de slaapkamer is tevens ingericht met een dubbelbed in tegenstelling met de enkele bedden die in de 3 de slaapkamer staan. De gasten kunnen hier beschikken over een badkamer met douche, wastafel en toilet. Beddengoed en handdoeken zijn in de villa aanwezig.

 Er is tuinmeubilair en ligbedden ter beschikking om lekker te ontspannen aan het rechthoekig zwembad  van 10m x 5m.

Beneden naast het zwembad is de party ruimte met grote bar, gezellige zithoek en eventueel een eethoek met bijkeuken. Ook is hier beneden de wasmachine geinstalleerd. Voor alle gemak nog een extra douche voorzien. Het is verboden te roken in deze villa. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het vakantiehuis ligt in Urbanisatie vlakbij Mazarrón, op zo’n 15 minuten rijden van de zandstranden. Op Urb.Camposol,  bevinden zich 2 Commerciele centra o.a. een supermarkt, restaurants, bars, bowlingbaan, internetcafe’s, een Sensol hotel met binnen en buitenzwembad en niet te vergeten een golfbaan. In de directe omgeving van Camposol bevinden zich geneeskrachtige warmwaterbaden. Reuzegroot openlucht zwembad, tennisterreinen, basket, minivoetbal, jeu de boules dichtbij gelegen.Alsook voor amusement een mini golf.

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten