zaterdag 13 november 2010

50839 Casa Athena ( casacalida.es)

Deze ingerichte villa heeft 2 slaapkamers, een badkamer, een leuke woonkamer met bankstel. De woning is voorzien vanEngelse satelliet tv en  een dvd-speler. De openhaard kan gestooktworden voor een gezellige warmte. Internet is mogelijk mits kleinebijbetaling. Zowel voor de Belgische/Nederlandse gasten kan ookNederlandstalige tv geinstalleerd worden aan super lage dagprijs.De keuken is volledig, o.a. voorzien van een koelkast met vriesgedeelte, oven,magnetron, waterkoker, toastijzer, grill en wasmachine.Heerlijk om te relaxen in de serre aan de zijkant van de woning.

De kleinsteslaapkamer heeft een 2 persoonsbed. De badkamer is voorzien van bad/douche, wc en een wastafel. Deandere slaapkamer heeft 2 éénpersoonsbedden. Beddengoed en handdoekenzijn in het huis aanwezig. Groot solarium voor de echtezonneaanbidders te bereiken via de buitentrap aan de zijkant van de villa. Deserre gelegen langs de zuidkant is uitstekend tijdens de wintermaanden,en een open  terras volledig  afgeschermd van de wind is top endaarbij met rechtstreeks zicht op het zwembad ( 7 m x 4 m). Tijdens de hetezomerdagen is het aangenaam vertoeven onder het prieel vlak bij detrap van het zwembad.

Het is verboden te roken indeze villa. Huisdieren zijn  niettoegelaten.

Het vakantiehuis ligt in Urbanisatie"Camposol" vlakbij Mazarrón, op zo’n 20 minuten rijden van dezandstranden. Op de urbanisatie bevinden zich 2 commerciele centra met o.a. eensupermarkt, restaurants, bars, bowlingbaan, internetcafe’s, amper 5'wandelen en u bent er. Een ****Sensol hotel met binnen- en buitenzwembad enniet te vergeten een golfbaan. In de directe omgeving van Camposolvindt u ook warmwaterbaden, reuzegroot openlucht zwembad, tennisterreinen, basket, minivoetbal, jeu de boules banen en mini golf.

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten